Продължава запълването на втория ешалон на кабинета Янев. В четвъртък

...
Продължава запълването на втория ешалон на кабинета Янев. В четвъртък
Коментари Харесай

Назначиха нова порция зам.-министри

Продължава запълването на втория ешалон на кабинета " Янев ". В четвъртък станаха ясни зам.-министрите на стопанската система Кирил Петков и на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Министър Петков се оказва, че е заложил на дамски екип. Заместници ще му бъдат Яна Балникова, Ирена Младенова и Карина Константинова. Това разгласи самият Петков след съвещанието на служебния кабинет.

Зам.-министърът от кабинета " Борисов " Стамен Янев остава и в служебното държавно управление, само че като началник на Българската организация за вложения, на която бе началник години наред.

Работата на Бойко Рашков ще подкрепят Емил Ганчев, Енчо Мирчев и Венцислав Катинов.

Емил Ганчев е заемал длъжността заместник-министър на вътрешните работи от края на януари до май 2017 година. След този интервал, до началото на 2020 година е заместник-директор на Бюрото по отбрана при основния прокурор. От юни 2020 година до момента е чиновник в Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество. Завършил е Висшия институт при Министерство на вътрешните работи със компетентност " Право ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР