Продължава запълването на дупки в район Северен – съобщи кметът

...
Продължава запълването на дупки в район Северен – съобщи кметът
Коментари Харесай

Ударно кърпят дупки в Северен, ето кои улици следват

Продължава запълването на дупки в регион „ Северен ” – заяви кметът на региона инж.Ральо Ралев. В момента работни действия се правят на ул. ”Петър Шилев ”.

Вече са запълнени дупките по асфалтовите настилки по бул. ”Цар Борис ІІІ Обединител ”, ул. ”Рогошко шосе ”, ул. ”Брезовско шосе ”, ул. ”Оборище ”, част от ул. ” Братя Търневи ” и ул. ”Бързия ”, част от бул. ”Дунав ” и по цялата ул. ”Полет ”.

След като се изрежат  със специфична машина, отворите в асфалтовата настилка се продухват за да се отстранен всички замърсявания и прахуляк, грундират се и се запълват с топла асфалтова примес, а някои с машина „ пачматик ”, при която не е належащо изрязване на дупките, а непосредствено компрометираните сектори се продухват, грундират се с емулсия и се запълват под налягане с топла асфалтова примес, след което се валират.

Предстои запълване на дупките по ул. ”Еледжик ” и ул. ”Пазарище ”, както и локалното платно по бул. ”България ” №2-6, ул. ”Седянка ”, ул. ”Стара планина ”, ул. ”Борба ”, улиците в кв. ”Гаганица ” и отчасти запълване на улиците „ Иван Рилски ”, „ Мизия ” и „ Орачевска ”.

Инж. Ралев приканва жителите на регион „ Северен ” да алармират за компрометирана пътна настилка на телефон 032/901 168.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР