Продължава втората за годината обработка против кърлежи на терени с

...
Продължава втората за годината обработка против кърлежи на терени с
Коментари Харесай

Продължава втората за годината обработка против кърлежи на терени с обществено значение

 Продължава втората за годината обработка срещу кърлежи на терени с публично значение на територията на община Варна, заяви Антоанета Тончева, шеф на Оперативна програма " Дезинфекция, дезинсекция и дератизация “. 

В интервала от 10-и до 28 юни наново ще бъдат обработени дворовете на детските ясли и градини. Всички третирания ще се организират в предиобедните часове, като дворовете на детските и образователни заведения ще се обработват след авансово известяван на шеф или друго отговорно лице. Използваните биоциди са предопределени за битова приложимост, микрокапсулирани, с ниска токсичност. Третираните площи ще се отбелязват с предупредителни табели.

В интервала от 13-и до 25 май за повторно срещу кърлежи са обработени парковете – Морска градина, Аспарухово, Младост, Възраждане, Владиславово и парк " Елин Пелин ", съобщи Антонета Тончева. 

Дезинсекцията срещу комари в огромните паркове ще се прави през ранните утринни или късните вечерни часове, при подобаващи климатични условия и ще се организира в интервала от 6-и до 14 юни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР