Продължава визитата на министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е

...
Продължава визитата на министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е
Коментари Харесай

Продължава визитата на Бойко Борисов в Босна и Херцеговина

Продължава визитата на министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила в Босна и Херцеговина.

В Сараево Борисов през днешния ден ще беседва с председателстващия Съвета на министрите на Босна и Херцеговина Денис Звиздич, с ръководителите и заместник-председателите на двете камари на Народното събрание, както и с члена на Председателството Бакир Изетбегович.

Днес ще бъде подписано съглашение за изменение на Спогодбата сред българското държавно управление и Съвета на министрите на Босна и Херцеговина за интернационалните автомобилни транспорти на пасажери и товари. Документът има за цел да насърчи съдействието в региона на автомобилния превоз сред двете страни.

Прилагането на документа ще понижи рестриктивните мерки по маршрутите на българските камиони, ще докара до общото понижаване на експлоатационните разноски и благоприятни условия за коопериране сред превозвачите на основата на търговски и пазарни съглашения и бизнес правила, показват от кабинета.

В формалната делегация, съпътстваща министър-председателя Бойко Борисов, са вицепремиерите Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител... към профила и Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила, както и министрите Ивайло Московски Ивайло Московски е министър на превоза, осведомителните технологии и... към профила и Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР