Продължава усиленото издирване на 12-годишната Рейсиян, която изчезна днес в

...
Продължава усиленото издирване на 12-годишната Рейсиян, която изчезна днес в
Коментари Харесай

Избягала или отвлечена? Разследват няколко версии за изчезналата Рейсиян от Болярино

Продължава усиленото търсене на 12-годишната Рейсиян, която изчезна през днешния ден в пловдивското село Болярино. В продължение на часове в и отвън обитаемото място гъмжи от униформени, чиновници на жандармерия, и бранш „ Криминална полиция “.
Прочетете още

Няколко са главните версии, по които се работи, научи медията ни. Едната е момиченцето от сирийски генезис да е избягало от вкъщи, в който е била настанена дружно със фамилията си. Припомняме, че Рейсиян обитава в България дружно с родителите си, които имат статут на бежанци. Семейството имат общо 6 деца. Бащата обаче постоянно отсъствал, защото работел в столицата.

“Те не приказват български и нямаме котакт с тях, на открито излиза единствено едно дете, което върви за самун до магазина с колело ”, описват локални. 

Бежнското семейство било настанено в частно имение в селото. Въпросната е благосъстоятелност на богат арабин от Кувейт. Сирийците, които живеят там, работели за него като градинари и живеили в страничната пристройка до къщите, научи наш кореспондент.



Другата версия, която униформените преглеждат, е похищение.

В момента се правят претърсвания на къщи в селото, с цел да се ревизира и дали някой не  прибрал детето на несъмнено.

Очаквайте детайлности!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР