Продължава тенденцията за поевтиняване на горивата, показват данни от специализирания

...
Продължава тенденцията за поевтиняване на горивата, показват данни от специализирания
Коментари Харесай

Горивата поевтиняват: В Горна Оряховица бензинът е най-евтин

Продължава наклонността за поевтиняване на горивата, демонстрират данни от профилирания уебсайт fuelo.net. През първата седмица на януари бензин А95 се продава приблизително против 2,63 лв. за литър, като е поевтинял с 2 ст./л. Последно с тази цена горивото се е продавало в края на февруари предходната година.

Най-евтино бензин можете да заредите в Горно Оряховица - против 2,25 лв. за литър, съобщи Екон.бг.

Дизелът към този момент се продава приблизително в страната на цена под 3 лв. за литър, като през последната седмица горивото е поевтиняло приблизително с4 ст./л, а за последни месец - с 20 ст./л. Това е най-ниската записана цена на горивото от март предходната година насам. Най-изгодно дизел можете да заредите на бензиностанция в Добрич - 2,62 лв. за литър.

През последния месец цената на пропан бутана е непроменена, като приблизително за страната горивото коства 1,18 лв. за литър. Под левче може да се зареди в столицата.

Единственото гориво, което покачва цената си през последната седмица е метанът. Цената му се е нараснала с 22 стотинки за кг през първата седмица на януари и приблизително се предлага против 3,60 лева./кг. Най-евтино горивото се предлага на обект в Севлиево против 2,48 лв. за кг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР