Продължава странното политическо говорене всеки срещу всеки от сутрин до

...
Продължава странното политическо говорене всеки срещу всеки от сутрин до
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Нищо смислено не излиза от политическото говорене всеки срещу всеки

Продължава странното политическо говорене " всеки против всеки " от заран до вечер и нищо свястно не излиза от това. Така разяснява политическата обстановка у нас евродепутатът Андрей Слабаков в " Денят стартира " с Георги Любенов.

" Трудно ми е да върша политически разбори, само че зад това стоят ползи. Предполагам, че и двете обединения (ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ - б.р.) държат сами да ръководят, само че това е невероятно. Те и дружно не могат - там има нещо, което не е наред ".

Днес означаваме 100 години от рождението на огромния български актьор Петър Слабаков. Андрей Слабаков, който е негов наследник, описа мемоари на незабравимия артист.

" Баща ми ме възпита да приказвам единствено това, което мисля. Хората си го харесваха и обичаха, тъй като беше почтен, честен човек, заслужен и най-много свободен. А свободата е нещо доста необичайно, тъй като някой споделя, че живеем в тирания и по тази причина не сме свободни - не сте свободни, тъй като вътрешно не сте свободни и няма значение каква е системата ".

Надявам се, че отново ще се появят, ние мислим в една и съща посока. Това бешие една доста почтена партия и се надявам още веднъж да откри себе си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР