Продължава спорът между бившия преподавател на Югозападния университет доц. Стефан

...
Продължава спорът между бившия преподавател на Югозападния университет доц. Стефан
Коментари Харесай

Продължава скандалът с подправяните оценки в Югозападния университет

Продължава разногласието сред някогашния учител на Югозападния университет доцент Стефан Дечев и самия университет дали са подправяни оценки, които той в никакъв случай не е писал на свои студенти.



Доц. Дечев изясни в " Денят стартира ", че неговият сигнал е бил единствено за оценки в специалността " История ", само че Министерството на образованието е проверило и специалността " Право " и по този начин са излезли обстоятелствата за съкратеното образование там. Дечев сподели през днешния ден и фалшифициран, съгласно него, протокол, който е показан при инспекцията. От университета отхвърлиха.

" Аз работя в този кабинет, който желае да запечата доцент Дечев. Работя тук повече от 23 години и не мога да позволи, че има учител с по-дълъг от моя стаж, няма никаква визия от това по какъв начин се води образователна документи и по какъв начин може тя да бъде фалшифицирана ", сподели Антоанела Ванева, контрольор " Учебен отдел " в ЮЗУ.

Вчера ректорът Марин показваше холограми на министерството. Никой не е твърдял, нито от медиите, нито от нас преподавателите някогашните от ЮЗУ, че са раздавани дипломи подправени, като документ, а че са раздавани дипломи без да са положени изпити - това са разнообразни неща ", съобщи доцент Стефан Дечев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР