Продължава специализираната операция по линия на Криминална и Икономическа полиция,

...
Продължава специализираната операция по линия на Криминална и Икономическа полиция,
Коментари Харесай

Втора жертва на братята-убийци се показа в с. Антон

Продължава профилираната интервенция по линия на Криминална и Икономическа полиция, с присъединяване и на други държавни структури на територията на пирдопското село Антон, където оялият се земеделец Дончо Георгиев умъртви 28-годишния овчар Иван Доганов.

В резултат на дейни оперативно-издирвателни дейности, рано тази заран е открита втора жертва на братята-биячи - 26-годишен пастир от селото, който до момента се укриваше от боязън.

Мъжът незабавно е превозен за медицински прегледи. Според описа на пастира масираното наличие на силите на реда в региона му дало убеденост, че може да спре да се укрива. Действията по следствието не престават.

В рамките на стартиралата през вчерашния ден огромна интервенция не престават разпитите на очевидци, извършат се щателни инспекции.

Вчера, измежду като е схванал, че братя Георгиеви са арестувани и за полицейската акция в региона, мъжът е събрал храброст и е споделил на един от съселяните си да уведоми полицията за местонахождението му, предава Българска национална телевизия.

Вторият овчар твърди, че е бил пребит от Дончо и Красимир Георгиеви и е дал показания пред проверяващите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР