Продължава спасителната акция в Индия зана магистрала в Индия. До

...
Продължава спасителната акция в Индия зана магистрала в Индия. До
Коментари Харесай

Пробит е половината път до заседналите индийски работници в срутения тунел


Продължава избавителната акция в Индия зана автомагистрала в Индия. До момента спасителите са пробили към половината път през падналите парчета , с цел да доближат до служащите в индийските Хималаи. Това стана ясно от изказване на публични лица през днешния ден, оповестява " Ройтерс ".

Мъжете са блокирани в 4,5-километровия тунел в щата Утаракханд, откогато той се срути рано на 12 ноември. Според управляващите служащите са в сигурност, с достъп до светлина, О2, храна, вода и медикаменти.

Спасителните служащи са пробили 32 метра от почти 60 метра парчета. Те би трябвало да бъдат разчистени, с цел да прокарат задоволително необятна тръба, с цел да могат мъжете да изпълзят, сподели Дийпак Патил, пенсиониран офицер от армията, управляващ избавителните старания.

Първите изображения от тунела се появиха във вторник , откакто здравна ендоскопска камера беше прокарана през по-малък водопровод.

Властите не оповестяват какво е предизвикало сриването на тунела , само че районът е благоразположен към свлачища, трусове и наводнения. Усилията за извеждане на мъжете са забавени от пречки при сондиране в планинския терен.
 Продължават опитите да бъдат избавени 40-те индийски служащи от срутения тунел
Продължават опитите да бъдат избавени 40-те индийски служащи от срутения тунел

Очаква се до няколко дни да бъдат изведени на безопасност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР