Продължава скандалният процес между бившите съпрузи Джони Деп и Амбър

...
Продължава скандалният процес между бившите съпрузи Джони Деп и Амбър
Коментари Харесай

Джони Деп за агресивната си майка, наркотиците и защо не е могъл да спаси брака си с Хърд

Продължава скандалният развой сред някогашните съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд. Двамата заведоха каузи поради клюка. БГНЕС към този момент заяви, че в четвъртък Джони Деп и очевидците му са дали показания в съда против Амбър Хърд. В медиите обаче се появиха още повече детайлности от показанията на артиста, които на моменти са покъртителни със своята искреност и драмата на родителите му.

към момента твърди, че " в никакъв случай не е удрял Хърд или която и да е друга жена в живота ми ", макар че постоянно възникваха кавги сред него и някогашната му брачна половинка. Деп твърди, че желае да възвърне справедливостта на първо място поради децата - 22-годишната Лили-Роуз и 20-годишният Джак, които бяха засегнати от известия в пресата.

Актьорът сподели:

„ Странно е, когато в един миг си Пепеляшка за всички, а след част от секундата си Квазимодо. Не заслужавах това, нито децата ми, и хората, които имаха вяра в мен през всичките тези години... Всичко, което ме интересува, е истината. Лъжите са пътят към на никое място ”.

Пред съда не за първи път се разискват детайлностите от детството на артиста. Той и по-голямата му сестра (която е и негов мениджър) Кристи Дембровски описаха, че Джони непрекъснато е страдал от физическо принуждение от майка им . Деп, в показанията си, назова майка си " жестока и нападателна ":

„ Разбира се, имаше физическо принуждение, под разнообразни форми – можеше хвърли по тебе с пепелник, да те бие с обувка, телефон, всичко, което попадне на разположение... Но словесното, психическото принуждение е още по-лошо. Свикваш с физическата болежка, само че психическото принуждение, мисля, разруши всички ни ”.

Както споделя артистът, той се опита да избегне спорове и се опита да не помни себе си. На 11 години за първи път пробвах " хапчетата за нерви " на майка ми, на същата възраст открих марихуаната.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР