Продължава сагата около сделката на годината за продажбата на Булсатком

...
Продължава сагата около сделката на годината за продажбата на Булсатком
Коментари Харесай

Шефът на Виваком заговори за фалит на Булсатком, ако не ги купи

Продължава сагата към договорката на годината за продажбата на Булсатком на United Group, която е притежател на българския телеком Vivacom.

Интересен коментар направи Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Виваком.

Той ясно загатва " вероятен банкрут ".

„ Независимо от ситуацията, в което се намира „ Булсатком “, ставайки част от United Group, ние ще можем да използваме нашите запаси, експертиза и потенциал, с цел да я надградим и развием ”, показа проектите за развиване на „ Булсатком “ Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom, в изявление за.

Той добавя, че в правото на Европейски Съюз съществува разбиране „ отбрана на несполучлива компания “.

Това значи, че когато едно дружество е в неплатежоспособност, за него е по-добре да бъде добито от съперник, в сравнение с да изчезне от пазара. Разбира се, това би трябвало да бъде утвърдено от Комисия за защита на конкуренцията, само че е несъмнено, че за клиентите е по-добре „ Булсатком “ да бъде поета и ръководена, вместо да банкрутира “, уверен е Андреев.

По думите му инвестицията ще докара до позитивен резултат върху качеството на услугите, предоставяни на клиентите на „ Булсатком “, и е страхотна опция за тв оператора да се възвърне, а като последваща стъпка – да форсира по-нататъшното си развиване. 

Цялото изявление четете в
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР