Продължава ремонтът на жълтите павета на площад Народно събрание. Мястото

...
Продължава ремонтът на жълтите павета на площад Народно събрание. Мястото
Коментари Харесай

Продължава подновяването на жълтите павета пред парламента

Продължава ремонтът на жълтите павета на площад " Народно заседание ". Мястото към постройката на Народното събрание е затворено за придвижване на коли, съобщи БГНЕС.

Площадът пред Народното събрание е затворен за придвижване на коли към този момент две седмици, а пешеходците минават около постройката на Народно събрание в профил на металните заграждения, както и по заобиколни направления.

При самото разглобяване някои от паветата са развалени. Демонтирани са и пътните знаци. Очаква се ремонтът на площад „ Народно заседание “ да продължи до 10 септември 2022 година

Павираната улица „ Московска “, която също ще бъде ремонтирана, се чака от септември да се трансформира в пешеходна в зоната от паметника „ Васил Левски “ до улица „ Г. С. Раковски “. До първото десетдневие на септември ще продължат и ремонтните действия по бул. „ Цар Освободител “, сред бул. „ Васил Левски “ и улица „ 15-ти ноември “.

Забранени са престоят и паркирането на пътни транспортни средства до 10 септември на югоизточната дъга на площад „ Св. Александър Невски “, както и на улица „ Московска “, сред бул. „ Васил Левски “ и улица „ Дунав “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР