Продължава разследването за тежката катастрофа, която отне живота на две

...
Продължава разследването за тежката катастрофа, която отне живота на две
Коментари Харесай

Над 300 икони и цял шкаф с уреди за интимни ласки открили в дома на Семерджиев  

Продължава следствието за тежката злополука, която лиши живота на две млади дами в София.

Седмица след тежката злополука, при която Георги Семерджиев умъртви две дами на кръстовище в София и избяга, следствието продължава. Все още не са ясни резултатите от кръвните му проби, с цел да се разбере дали е бил под въздействието на опиати.



Случайно или не, първият служител на реда, който се озовава на мястото на престъплението, е формалният другар на Симона Радева, настояват наши източници. Той е служител на реда в Четвърто районно ръководство в столицата. С криминалиста Иван Савов се опитваме да подредим пъзела.

"Ако е трябвало да вземе нещо, което не е трябвало да бъде открито, това би могло доста бързо да се случи, само че в случай че би трябвало да мести и да наглася някакви обекти по мястото на престъплението - нещата се усложняват ", разяснява специалистът.

Източници от следствието описаха пред Bulgaria ON AIR, че когато влизат в жилището на Георги Семерджиев, откриват към 300 икони и цялостен с уреди за интимни удоволствия на акумулатори в долап.

"Наличието на тази прекалено показна набожност у човек води директно към най-простия извод - че има възприятие на виновност. Хубавото е, че се разчуват тези неща и това е лицето на немалка част от контингента. На тези, които обикалят със скъпите коли и нашите деца им се възхищават - скрито или не ", сподели още Савов.

В смазания джип униформените откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Проверяват се всички контакти на някогашния футболист, както и последните диалози, извършени от него преди злополуката.

"Много е евентуално да се предплатени карти. Обикновено лицата от незаконния контингент разполагат с повече от един мобилен телефон. Така си подсигуряват относителна опция да проведат диалог по чист телефон, който не се слуша ", акцентира Иван Савов.

Освен мобилните апарати, криминалистите намират едната му обувка, ключовете от жилището, виагра и амфетамини.

"Наличието на амфетамин ще утежни виновността, тъй като ще потвърди, че лицето, което е ясно, че е имало опиати в кръвта, се е канило да използва още или се е канило да продаде ", уточни Савов.

"Отвлеченият " Семерджиев се прибрал с една маратонка, другата е открита в колата му. По информация на "Новините ON AIR " против Семерджиев ще бъдат повдигнати и други обвинявания.Кадър "България Он Еър "



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР