Продължава разследването на убийството в Пловдив от вчера, 26 юли.

...
Продължава разследването на убийството в Пловдив от вчера, 26 юли.
Коментари Харесай

Убиецът от Лаута вдън земя

Продължава следствието на убийството в Пловдив от през вчерашния ден, 26 юли. Полицаите търсят лицето, съпричастно за действието.

Според шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив Атанас Илков все още не е открито оръжието, с което през вчерашния ден е бил убит предприемача Данаил Божилов.

Припомняме, през вчерашния ден, 26 юли, към 9.00 часа сутринта 43-годишния предприемач Данаил Божилов беше смъртоносно прострелян на алея в парк "Лаута " в Пловдив. Беше открито, че убийството е станало, когато мъжът е разхождал кучето си.

Според първичната информация мъжът е прострелян в гърдите, само че съдебно-медицинската експертизата ще посочи детайлите, разяснява зам.-окръжният прокурор Галин Гавраилов. Към момента няма информация на мястото на действието да е имало очевидци.

По думите на Илков предприемача е бил погубен с изстрел в сърцето. Полицията проверява и версията, в която стрелбата по предприемача е пристигнала в резултат на спор поради огромното и нападателно куче на Божилов. "Всички го разказват като мирен и правилен човек ", добави Илков пред bTV.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР