Продължава разследването на тежката катастрофа край Омуртаг, в която вчера

...
Продължава разследването на тежката катастрофа край Омуртаг, в която вчера
Коментари Харесай

Двудневен траур в Смядово за загиналото семейство при катастрофата край Омуртаг

Продължава следствието на тежката злополука край Омуртаг, в която през вчерашния ден починаха петима души, измежду които две деца. Предстои да се извърши съдебно-медицинска експертиза в болничното заведение в Търговище.

Смядово

Загиналото семейство е от Смядово. Заради трагичния случай Общината разгласи двудневен печал. Разходите за погребението на Николай и Лидия Николови, и децата им ще бъдат за сметка на общинския бюджет.

Припомняме, че към 16 часа на 20 октомври на прав и изсъхнал сектор от пътя и при добра видимост 60-годишен лидер на джип със софийска регистрация ненадейно е навлязъл в насрещното платно и е блъснал челно движещия се лек автомобил, в който е пътувало фамилията. То се е прибирало от отмора в Еленския балкан.
 Тежка злополука с пет жертви на пътя София - Варна край Омуртаг Тежка злополука с пет жертви на пътя София - Варна край Омуртаг
Петима души починаха при тежка злополука на пътя София - Варна, в сектора сред Омуртаг и Антоново, оповестява Министерство на вътрешните работи. По първични данни, са умрял...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР