Продължава разследването на кървавия инцидент в софийското метро, при който

...
Продължава разследването на кървавия инцидент в софийското метро, при който
Коментари Харесай

Непотвърдено: Простреляната в метрото жена е трябвало да пътува за чужбина

Продължава следствието на кървавия случай в софийското метро, при който мъж простреля жена, а по-късно се самоуби. Една от версиите е, че двамата са имали персонални връзки, само че какви - занапред ще се обяснява от проверяващите.

Единствената информация, която от полицията оповестяват към този час, е че следствието тече. От наши източници научихме, че се разпитват близки на мъжа и дамата, с цел да се обясни в какви тъкмо връзки са били. По непотвърдена информация дамата е трябвало да пътува за чужбина, а с метрото пътувала към летището. Дали изстрелите са последвали след скандал, или всичко е станало невъзмутимо и добре планувано - към момента няма информация по тези въпроси.

В предаването " Денят стартира " престъпният специалист Иван Савов съобщи, че съгласно него става дума за битова кавга, а мъжът е употребявал огнестрелното оръжие, тъй като е имал такова. Според него е и изцяло допустимо да има очевидци, които сега отхвърлят да приказват. И акцентира, че всеки жител, който има оръжие нови отговорността за дейностите си.

" Моят зов към съответните органи е, вместо да сипят обвинявания към хората, които имат оръжие, да помислят по какъв начин да засилят психологическия надзор при придобиването му. Проблемът не е, че той е бил в метрото с револвер, казусът е, че е решил да си разчисти сметките с дамата вътре във метрото. Слава богу, на последна спирка - допуска се, че има малко хора в мотрисата ", сподели специалистът.

От болница " Света Анна " оповестиха за Българска национална телевизия, че дамата към момента е в извънредно тежко положение, а лекарите не престават да се борят за живота ѝ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР