Продължава разследването на кървавия инцидент в метрото на летище София

...
Продължава разследването на кървавия инцидент в метрото на летище София
Коментари Харесай

Простреляната жена в метрото трябвало да лети за Брюксел, самоубилият се мъж е бивш военен

Продължава следствието на кървавия случай в метрото на летище София през вчерашния ден, когато 62-годишен мъж простреля жена на 55 години в един от влаковете и се самоуби. Тя продължава да е в извънредно тежко положение и директна заплаха за живота.

Двамата нямат роднинска връзка между тях са имали свои фамилии с деца. Предполага се, че са имали любовни връзки, само че това занапред ще се ревизира от проверяващите. Жената е трябвало да пътува за Брюксел. Носела е дребен куфар в себе си. Мъжът е някогашен боен, а откакто се е пенсионирал е работил в разнообразни охранителни компании. Оръжието, с което се е самоубил, е законно и е персонално владеене. Няма данни дамата да е подавала тъжби против него, заяви

От през днешния ден стартират разпити на околните на мъжа и дамата. Полицията подозира, че опитът за ликвидиране е добре плануван. Окървавените тела на мъжа и дамата са открити от машиниста на мотрисата. Смята се, че мъжът е изчакал последният вагон да се изпразни, с цел да опита да извърши убийството. Няма директни очевидци на случилото се. Ще се преглеждат камерите, с цел да се обясни дали двамата са се качили от една спирка.

Жената е в доста тежко положение в реанимацията на болница " Света Анна ". Извършени са й две интервенции, при които са извадени два патрона. Третият е открит на мястото на престъплението.

" Жената е в реанимацията, в несигурно положение е. Прави се всичко допустимо. Тук имаме доста умел екип от реаниматори, които ще създадат всичко допустимо да спасят живота й. Вчера, директно след идването й, са събрани два екипа хирурзи. Непосредствено след приключването на многочасова интервенция на коремната област, неврохирурзи започнаха обработка на раната на главата. Там проектилът е минал през главата и е отвън тялото на пациентката ", изясни представителят на УМБАЛ " Св. Анна " Антон Луков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР