Продължава разследването на жестокото убийство на жена в Русе. Тялото

...
Продължава разследването на жестокото убийство на жена в Русе. Тялото
Коментари Харесай

Стряскащи весрии за бруталната екзекуция в Русе

Продължава следствието на жестокото ликвидиране на жена в Русе. Тялото на собственичка на верига аптеки беше открито разчленено през вчерашния ден в дере на река Русенски Лом.

Двама души са задържани. Засега полицията не удостоверява публично всички елементи по това закононарушение.

Жертвата е брачна половинка на локалния политик и предприемач - Бедрос Пехливанян. Семейството има верига аптеки.

По неофициална информация двама мъже, представящи се за служители на реда, са отишли в дома на фамилията, по някакъв метод се е стигнало до такава степен жертвата – Ери Пехливанян, да отвори сейфа и да им даде пари – 65 000 лв.. След това принудително е отведена отвън дома си, евентуално някъде в региона сред селата Божичен и Иваново. Вероятно там е осъществено убийството, след което тялото е изхвърлено в дере на река Русенски Лом.

Двамата арестувани са разпитани са пред арбитър. Единият си е признал.

" Събрахме нужните доказателства и през днешния ден сме повдигнали обвинявания на двама мъже от град Русе. Обвиненията са за похищение, обир на пари в огромни размери и за съзнателно ликвидиране дамата, която търсям, за прикриване на другите две закононарушения. Днес са арестувани от прокурор двамата обвинени, единият от тях е разпитан пред арбитър. Те не отхвърлят обстоятелствата, в който ги упрекваме, като има известни нюанси в обясненията им”, съобщи окръжният прокурор на Русе – Георги Георгиев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР