Продължава разследването на фаталния инцидент, при който момче загина на

...
Продължава разследването на фаталния инцидент, при който момче загина на
Коментари Харесай

Бащата на убитото от ток дете: Говорят, че краката му били мокри, за да прикрият инцидента

Продължава следствието на съдбовния случай, при който момче почина на улица в София поради ток, протекъл върху капака на шахта. Все още не е ясно кой носи отговорност за гибелта на детето.

Почернените родители приканиха да не се спекулира по тематиката, тъй като не е морално да се тиражира, че до съдбовния край се е стигнало поради мокрите обувки на детето.

Мъжът съобщи, че към момента не може да преживее обстоятелството, че е станал очевидец на гибелта на личното си дете: „ Спомням си всичко, пресякохме на пешеходната пътека, с цел да си хванем рейс 72 за „ Факултета “. Той мина първи, по стъпките си проличава къде е паднал, беше надалеч от парапетите. Сега приказват, че му били мокри краката, с цел да си покрият нещата. Тези хора не са ли майки и татковци, по какъв начин ядат, по какъв начин спят?!? “.

Бащата описа, че когато е хванал падналия си наследник, токът го е блъснал и него. Той прикани да се прегледат записите от камерите на кръстовището.

„ Защо си трансферират топката, те нямат ли жалост. Да го гледаш от парче месо и да го изпуснеш – не го поисквам на никой “, уточни той пред бТВ.

Бащата разяснява, че ще се борят за правдивост и приготвят митинг. Родителите обявиха, че желаят виновните за случая да бъдат осъдени. Адвокати към този момент са им предложили юридическа помощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР