Продължава разхлабването на мерките срещу коронавируса в много страни по

...
Продължава разхлабването на мерките срещу коронавируса в много страни по
Коментари Харесай

Сърбия и Словения отвориха заведенията и фитнес залите, а Италия - кафенета

Продължава разхлабването на ограниченията против ковид в доста страни по света.

Сърбия и Словения към този момент отвориха заведенията и фитнес залите при спазването на прецизни правила за сигурност.

Клиенти се появиха и в кафенетата в Италия, само че към този момент надалеч от традициите на " долче вита ".
Започва последователното разхлабване на ограниченията против COVID-19 в Европа Предвижда се мачовете от Бундеслигата да се играят без аудитория
Поне на метър разстояние - това е изискването за заведенията, които имат маси на открито, с цел да отворят още веднъж за клиенти в Словения. Персоналът е длъжен да носи маски и ръкавици.

Всичките ни постоянни клиенти към този момент се завърнаха. Чакахме това време, когато животът още веднъж се връща по улиците, отбелязва Урска Сойер – притежател на сладкарница.

В Италия масите също са на открито, само че към този момент е неразрешено да се сяда на тях. Клиентите се любуват на кафе и сладкиши на крайник.

Най-накрая още веднъж мога да похапна фамозните кроасани с крем на Ренцо, споделя Джовани Раймонди.

Според Габриеле Ренцо – притежател на бар, към този момент има едвам 10% от продажбите преди рецесията, тъй като има доста рестрикции и правила, които са сложни и това основава проблеми.
" Уиз еър " ще лети до курорти в Португалия и Гърция от юни По време на полетите ще бъде наложително носенето на маски
В Сърбия с изключение на заведенията, отвориха и фитнес залите. Тренировките би трябвало да се случват при прецизни ограничения за хигиена- чести стерилизация на залите, носене на маски и ръкавици.

Фитнесите в Сърбия бяха измежду последните обекти, които трябваше да затворят поради ковид. Сега са първите, които отварят за гости, макар рецензии за рисковете от болест.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 689 37 78 342 Света 3 671 812 28 541 253 241 1 211 210 Заразени* Нови Починали България 1 689 37 78 Света 3 671 812 28 541 253 241
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР