продължава разговорите с партии и движения от лявото политическо пространство.

...
продължава разговорите с партии и движения от лявото политическо пространство.
Коментари Харесай

БСП продължава разговорите с партии и движения от лявото политическо пространство

продължава диалозите с партии и придвижвания от лявото политическо пространство. В централата на партията в Пловдив се  организира среща с представители на  локалните управления на ПК ”Екогласност ”, Политическа партия (Георги Илчев), ОБТ (Никола Янакиев), БСД-Евролевица (Стефан Методиев), ПК ”Тракия ” (Мариана Алексиева), ДСХ и Политическа партия ”Нова зора ”.

Идеята на срещата е да се оформи ляв блок, който да се бори за реализирането на значими леви политики в общината, оповестиха от пресцентъра на.

Всички обединения стигнаха до заключението, че нещата, които ги събират са повече от тези, които ги разделят. Набелязаха се общи тематики и дела, по които да се работи, като първата е отбрана на паметника " Альоша ". Присъстващите заявиха, че одобряват общинските съветници от “ за България ” за единствени представители на лявото в органите на локалната власт в община Пловдив. 

Срещите ще бъдат регулярни и залагат дълъг небосвод на единодушие.

На срещата участваха Атанас Зафиров, зам.-председател на Народно събрание на и ПГ на “ за България ”,  Иван Петков, депутат, проф., член на ИБ на Народно събрание на и Емил Георгиев, ръководител на ПК ”Екогласност ”.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР