Продължава разчистването на падналите и пречупени дървета и клони на

...
Продължава разчистването на падналите и пречупени дървета и клони на
Коментари Харесай

Продължава разчистването на прохода Петрохан

Продължава разчистването на падналите и пречупени дървета и клони на пътя през прохода " Петрохан " , оповестяват от АПИ.

Екипи на Горското стопанство отстраняват рисковите дървета в сектора сред Малка Бързия и с. Бързия. Днес е изработен обход на трасето и заключението е, че към момента съществува заплаха от рухване на дървета , разясняват още от Агенцията.

Въпреки че по трасето не се пътува, настилката се обработва, с цел да не се заледи от ниските температури и по-късно почистването на пътя да бъде доста по-трудно. Сутринта температурата в региона е била минус 15 градуса.

До възобновяване на прекосяването през " Петрохан " водачите могат да употребяват като различни направления път Е-79 Монтана - Мездра и от там през Искърското дефиле или по Автомагистрала " Хемус " до София и назад.
 Проходът
Проходът " Петрохан " остава затворен

От АПИ предлагат различни направления път Е-79 Монтана - Мездра

АПИ поучава водачите, на които им следва пътешестване, да потеглят с коли с подобаващи гуми, да карат със съобразена скорост и нараснало внимание , да съблюдават нужната отдалеченост и да не подхващат внезапни маневри. Всички регионални пътни ръководства наблюдават метеорологичните прогнози по региони и подхващат обработка на настилките.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР