Продължава работата по издирването на заподозрения за убийството в Костенец.

...
Продължава работата по издирването на заподозрения за убийството в Костенец.
Коментари Харесай

Младен Маринов: Продължава работата по издирването на заподозрения за убийството в Костенец

Продължава работата по издирването на обвинения за убийството в Костенец. Това съобщи пред публицисти министърът на вътрешните работи Младен Маринов по отношение на продължаващата интервенция по издирването на 43-годишния Стоян Зайков, който е обвинен за убийството на 38-годишна жена в Костенец.

"Голяма част от сътрудниците са били на терен, работим и по изясняване на сигнали, които получаваме на откритата линия. На този стадий нямаме резултат, само че в последните няколко часа има активиране на телефонната линия за подаване на сигнали, които ревизираме незабавно. Надявам се, сътрудниците да го намерят, защото три-четири дни това е във фокуса ", сподели още той.

"Теренът там е залесен, а и има доста необитаеми къщи и бараки - все благоприятни условия човек да се укрива. Правим всичко допустимо първо да вземем ограничения във връзка с вероятно застрашени лица, които имаме в тази ситуация и второ - да не допуснем да се получи някъде различен сходен случай от причинителя ", добави министър Маринов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР