Продължава работата на Националното междуведомствено звено с участието на ПРБ,

...
Продължава работата на Националното междуведомствено звено с участието на ПРБ,
Коментари Харесай

Прокуратурата образува 24 досъдебни производства, свързани с изборния процес

Продължава работата на Националното междуведомствено звено с присъединяване на Прокуратура на Република България, Министерство на вътрешните работи и ДАНС по попречване осъществяването на закононарушения срещу политическите права на жителите по отношение на плануваните за 04 април 2021 година избори за Народно заседание.
До момента са получени общо 245 бр. сигнали за нарушавания на изборното законодателство. В сигналите се съдържат данни за предложение на имотни облаги, за гласоподаване за избран претендент, политическа партия или коалиция, за разваляне на имущество на политически партии и пропагандни материали, както и за отправяне на закани и осъществени хулигански дейности.
 Парадокс: Избирателите в Кърджалийско се усилиха с 80% преди вота Парадокс: Избирателите в Кърджалийско се усилиха с 80% преди вота
Със 120 хиляди души набъбнаха изборните описи в Кърджалийска област сред европейските и парламентарните избори. Това значи ок...
Към 02 април 2021 година на територията на цялата страна са формирани общо 24 досъдебни производства, свързани с изборния развой.
Извършени са голям брой разпити на очевидци, претърсвания и изземвания, при които са конфискувани ръкописно изписани описи с имена, предизборни материали и огромни парични суми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР