Продължава присъдата в сряда за бели бивши служители на реда

...
Продължава присъдата в сряда за бели бивши служители на реда
Коментари Харесай

Продължава произнасянето на присъдата за бившия заместник на MS `Goon Squad`, който е измъчвал 2 чернокожи мъже

Продължава присъдата в сряда за бели някогашни чиновници на реда в Мисисипи, които се признаха за отговорни предходната година за навлизане в дом без заповед и изтезаване на двама чернокожи със замайващ револвер, секс играчка и други предмети.

Даниел Опдайк, 28, и Крисчън Дедмън, 29, би трябвало да се явят поотделно пред окръжния арбитър на Съединени американски щати Том Лий. Те са изправени пред дълги присъди затвор.

Във вторник Лий осъди близо 20 години затвор на 31-годишния Хънтър Елуард и 17,5 години затвор на 46-годишния Джефри Мидълтън. Те, като Опдайк и Дедмън, са работили като заместник-шериф на окръг Ранкин по време на офанзивата.

Друг някогашен заместител, Брет Макалпин, 53, и някогашен служител на реда от Ричленд, Джошуа Хартфийлд, 32, са планувани за присъда в четвъртък.

Бившите служители на реда признаха преди месеци, че са изтезавали Майкъл Кори Дженкинс и Еди Терел Паркър. Елуард призна, че е пъхнал револвер в устата на Дженкинс и е стрелял при „ симулирана екзекуция “, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР