Продължава потресаващата психодрама с трансджендър фанатиците, пардон, активистите, които заличават

...
Продължава потресаващата психодрама с трансджендър фанатиците, пардон, активистите, които заличават
Коментари Харесай

Журналистът Владислав Апостолов: Продължава потресаващата психодрама с трансджендър фанатиците, които заличават културни величия, най-вече Джоан Роулинг

Продължава потресаващата психодрама с трансджендър фанатиците, пардон, деятелите, които заличават културни величия, най-много Джоан Роулинг, упрекнати в „ закононарушения против напредъка “ и корпоративното кредо, че всеки, който се „ усеща “ като жена... е жена, а всеки, който твърди, че има биологична действителност на пола, отива на туитър кладата.

Пропагандната акция против Роулинг и други фамозни фигури, отказващи да коленичат пред култа, закупи по-притеснителни контури тези дни. Транс деятели и протестъри се снимаха до дома на авторката на „ Хари Потър “ в Единбург по този начин, че да се види нейният адрес. Болезнено ясно стана, че тези психопати... извиняваме се още веднъж, тези „ стачкуващи “ демонстрират адреса на Роулинг като посока и апел за гневните демократични тълпи да се стичат и да я тормозят пред вратата. Изпитана в годините тактичност на „ мирните протестиращи “ за „ човешки права и обществена правдивост “. Помним какво стана с водещия Тъкър Карлсън, заставен да реалокира фамилията си в различен град.
свързани новини4123на 17.09.2020
Това се случи дни откакто стана ясно, че Роулинг няма да взе участие в празничното събиране на екипа на „ Хари Потър “ във връзка 20 години от излизането на първия филм, въодушевен от нейните лични книги. Ето това е същинска „ хибридна “ офанзива, в случай че позволите иронията. На високо корпоративно равнище Роулинг е заличена от честването на нейното лично творчество и няма да се появи на публично събиране на всевъзможни хора, капитализирали през годините върху нейните книги.

На улично-протестърско равнище тя е заплашвана непосредствено пред личния ѝ дом от умопомрачени изверги, които умишлено вършат адреса на писателката обществен, знаейки доста добре, че в техните среди е цялостно с психари, подготвени да я тормозят и тероризират непрекъснато.

Това е обстановката с битката за правата на малцинствата, дами и господа. Последните две думи от предното изречение към този момент несъмнено са закононарушение от ненавист. За нейно благополучие, и за разлика от множеството други жертви на подобен гнет, Роулинг е могъща мултимилионерка и може да си разреши директна борба с токсичното придвижване.

Тя написа в профила си в туитър по какъв начин тримата деятели са „ разобличили “ къде живее за да я сплашат и накарат да млъкне.

Нека напомним и за какво се случва самобитния „ демократичен джихад “ против една от най-либералните и фамозни феминистки на планетата. През 2019-а тя си разреши да отбрани английска служителка, уволнена от своята работа, тъй като споделила, че мъжете не могат да стават дами. После самата Роулинг подлага на критика малоумния нов термин „ менструиращи хора “ и сподели, че същинският феминизъм значи признание на биологичната основа на пола и женската еднаквост.

Това беше задоволително тя да се трансформира в инкарнация на злото за транстъплите и слугуващите на културната гражданска война мейнстрийм медии, които фрапантно смениха тона към някогашната си икона Роулинг. Ето това беше превръщане на палачинката. Българските медии могат единствено да мечтаят за сходни пируети. Роулинг написа още, че може да покрие цялата си къща със смъртните закани, които е получила от трансджендър общността.

Буквално най-богатата и продавана писателка беше отстранена от събитие, отдадено на личните ѝ свръхуспешни книги, а след това получи и директна опасност пред дома ѝ. Сега си представете какво се случва на хора, които не имат платформата и парите на Роулинг, само че и те като нея знаят и не се опасяват да кажат, че има биологични разлики сред мъже и дами. Шегите са си смешки, само че е значимо да се каже какво тъкмо се случва – това е гнет. И то в името на една откровена и анти-научна имитация.

Гладът за ритуални жертви в името на настоящата политическа и културна патология не се изчерпва с авторката на „ Хари Потър “. Наскоро фамозният спектакъл Old Vic анулира режисура на именития режисьор и член на „ Монти Пайтън “ Тери Гилиъм поради негови мнения, които били тормозили чиновници на театъра. Какви ли са тези мнения? Гилиъм просто поддържа комика Дейв Шапел, който беше нападнат за същите закононарушения против партийната линия. Ето го и логаритъмът на мракобесието - Шапел споделя, че има мъже и дами и става цел на чудовищна очерняща акция, Гилиъм поддържа Шапел, а лондонски спектакъл заличава новата режисура на Гилиъм.

Опитите за изтриване на фамозни фигури с другояче „ верни “ демократични настройки по другите въпроси е артикул на устрема към цялостен надзор върху културата и обществения диалог. Дисиденти не се позволяват. Може да си склонен с всички други публични неистини, само че следва да бъдеш зависещ, в случай че се бунтуваш против една от най-големите – дословна имитация на биологичната действителност.

Дори в магическите заклинания от „ Хари Потър “ и фарсовите скечове на „ Монти Пайтън “ има повече обстоятелства в сравнение с в нещото, което най-могъщите медии и корпорации постановат като норма, недопускаща рецензия и песимизъм. Но какъв брой дълго може да се надува идеологически балон с неистини, преди да се пръсне от законите на физиката? Предстои да разберем.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР