Продължава поредицата от гостувания на по-колоритните участници от Игри на

...
Продължава поредицата от гостувания на по-колоритните участници от Игри на
Коментари Харесай

Игри на волята: Красивата Денислава отказа роза и кутия бонбони от двама Видео

Продължава поредицата от гостувания на по-колоритните участници от „ Игри на волята “ по NOVA в нашето предаване „ МачКаст “.

След паметния Гатьо, плувкинята Ива Георгиева, индивидът с най-големи крайници в България – Николай Костадинов и красивата ездачка Цвети Станева, викингът Даниел Димов, плувецът в ледени води Радостин Кръстев и шампионката Мария Оряшкова, в този момент е ред на красивата Денислава Велкова.

По специалност е управител на недвижими парцели. Тренирала е волейбол. Живяла е в Съединени американски щати, където става капитан на волейболния тим в гимназията, в която е учила. Участвала е в риалити формата на NOVA –  “Един за различен ”. Влиза в “Игри на волята ” с майка си Виолета Стайкова и оставя един от най-запомнящите се участници в историята на предаването.

Денислава направи впечатляващо промо на своето присъединяване в „ МачКаст “. Тя отхвърли роза от единия водещ – Димитър Пенев. Отказа и кутия бонбони от другия водещ – Богомил Русев, но прие да взе участие в изявлението след поканата на нашата колежка Екатерина Томова.

Гледайте неговото посещение на следващия ден след 16 часа. в „ МачКаст “ – какво сподели тя за спечелилия в предаването Иван Рълев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР