Продължава почистването на алеята, която минава покрай стадиона в Ямбол

...
Продължава почистването на алеята, която минава покрай стадиона в Ямбол
Коментари Харесай

Доброволци възстановяват забравена панорамна алея в Ямбол

Продължава почистването на алеята , която минава около стадиона в Ямбол и води към Градския парк , оповестиха от Общината. Инициативата е на кмета Валентин Ревански, а в нея вземат участие и доста доброволци , младежите от Младежкия парламент и чиновници на Общината, с чиято помощ е почнало и възобновяване на забравения от десетилетия панорамен път .

От Община Ямбол припомнят, че всеки, който желае да помогне , е добре пристигнал в 09:00 часа в събота , до пешеходния мост зад спортните стадиони в жилищен комплекс „ Златен рог “. Почистването ще продължи до 14:00 часа .

При втория стадий от възобновяване на алеята имат опция да се включат жители, които работят в областта на строителството и положат труд. Ще се чака помощ и от   строителни компании , а материалите ще бъдат обезпечени от Община Ямбол.

След привършване на дейностите алеята ще бъде обвързвана с ж.к. „ Златен рог “ . Всеки, който реши да премине по нея, ще има опция да посети едно значимо за българската история място – Средновековната ямболска цитадела .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР