Продължава пълното медийно затъмнение около състоянието на легендата във Формула

...
Продължава пълното медийно затъмнение около състоянието на легендата във Формула
Коментари Харесай

Приятел на Шуми: Виждах го скоро, но не искам да говоря

Продължава цялостното медийно затъмнение към положението на легендата във Формула 1 Михаел Шумахер. Германецът пострада тежко по време на ски-ваканцията си преди пет години и половина и от този момент от фамилията му пазят цялостна загадка към здравословния му статус.

Един от най-честите гости при него е някогашният му началник във Ферари и добър негов другар още от тези години Жан Тод. Той призна, че напълно неотдавна е бил на посетители на Пилето, само че отхвърли да разкрие пред медиите какво е положението му.

"Да, постоянно вървя да виждам Михаел, дори напълно скоро бях при него. Но не желая да приказвам повече по тази тематика, това е целият ми коментар ", съобщи ръководителят на ФИА пред авторитетното издание "Журнал дьо Диманш ".

Той беше надалеч по-словоохотлив за сина на Шуми - Мик, който пое по неговите стъпки и прави кариера в моторните спортове. Според Тод, семейството на младия водач може да му е от голяма изгода, само че в последна сметка са значими качествата му.

"Мик се развива ужасно. Неговата фамилия може да му отвори доста порти, тя може да му е от голяма помощ, както и може доста да му попречи. Но колкото и да приказват за фамилното му име, най-важното е да седне и да ръководи болида, а той се оправя идеално с това ", добави Тод.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР