Продължава недоволството от закриването на полицейския участък в Добринище през

...
Продължава недоволството от закриването на полицейския участък в Добринище през
Коментари Харесай

В Добринище си искат полицейския участък, събират подписка за възстановяването му 

Продължава недоволството от закриването на полицейския сектор в Добринище през юни тази година. Хората започнаха събиране на подписка с искане секторът на бъде върнат, защото са мощно обезпокоени за сигурността си. Въпреки митингите досега от Министерство на вътрешните работи няма реакция.

Бе обявено публично,че полицейският сектор се закрива като част от провежданата по времето на министър Б. Рашков промяна в Министерство на вътрешните работи. Но и до през днешния ден не е ясно кое тъкмо наложи курортното населено място да остане без полиция.

За всяко недоволство или административна активност хората би трябвало да пътуват до Банско, което основава съществено стеснение. Да не приказваме, че в Добринище изключително зимния сезон е цялостно с туристи и посетители на града, за чиято сигурност няма кой да дава отговор. Подписката за връщане на сектора ще бъде изпратена в Министерство на вътрешните работи,а хората са безапелационни,че ще продължат и да стачкуват, до момента в който заповедта не се анулира.
П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР