Продължава недоволството на французите от действията на правителството и поведението

...
Продължава недоволството на французите от действията на правителството и поведението
Коментари Харесай

Французите са разочаровани от липсата на диалог с политиците

Продължава недоволството на французите от дейностите на държавното управление и държанието на президента Еманюел Макрон. От месеци в страната стачкуват против пенсионната промяна. Хората упорстват за публичен разговор.

Парижани реагираха на мненията на френския президент Еманюел Макрон от началото на седмицата, че е чул гнева на хората по отношение на повишението пенсионната промяна, само че настоя, че тя е нужна поради застаряването на популацията.В доста градове съперниците на пенсионния закон излязоха по улиците, с цел да блъскат тенджери и тигани по време на телевизионното послание на Макрон към нацията, с митинговия зов: " Макрон не ни слуша? Ние няма да го слушаме! "

 
Сложно е, тъй като не се приема от огромна част от французите. Важното е по какъв начин са минали договарянията. Истината е че не е имало същински договаряния в смисъла на две страни, които сядат на масата и разискват своите гледни точки.
Жорж, чиновник в банка

Липсата на публичен спор е това, което най-вече тормози столичани.

 
Не мисля, че въобще нещо са чули. Той бил ли е на улицата? Вижда ли какво се случва, протестът на хората? Не мисля. Винаги, когато нещо се случва, той е в чужбина. Така че не мисля, че е доста заинтригуван.
Корин, служителка в лаборатория

Макрон по-рано акцентира, че през идващите месеци ще се водят договаряния по " основни въпроси " като възстановяване на приходите на чиновниците, поощряване на кариерата, по-добро систематизиране на финансите и възстановяване на изискванията на труд, в това число за по-възрастните служащи.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР