Продължава напрежението в столичен мол, намиращ се на бул. Черни

...
Продължава напрежението в столичен мол, намиращ се на бул. Черни
Коментари Харесай

Извънредно! Ври и кипи в Мол Парадайс в София! Блъскат се! Псуват се

Продължава напрежението в столичен мол, намиращ се на бул. " Черни връх “, където се организира конференция за еврото, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

На място има чиновници на реда, които прецизираха, че  е получен сигнал на телефон 112 за жестоко нарушаване на публичния ред на територията на мола. Гражданите обявиха, че са се събрали на импровизиран принцип, само че измежду тях има и такива, които се самоопределят за симпатизанти на " Възраждане ". Чуват се  викания " желаеме си лв. ", " не " на еврото " и " предатели ". 

Те недоволстват, че не са позволени до самата конференция. И показват своите терзания, че ще бъдат изкарани единствено позитивните страни по повод на еврото, а има опасности, за които не се приказва.  Според събралите се България не е подготвена да влезе в еврозоната. 

" Как ще бъдат разпределени загубите на централните банки? ", " Колко ви заплатиха ", това са част от въпросите, които задават недоволните. 

Припомняме, че там се организира конференция  " България в еврозоната – преимущества и благоприятни условия ". Форумът събира министри, представители на бизнеса, на банковия и финансовия бранш от страната и чужбина, проведен от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, Дир.бг и Изпълнителната организация за поощряване на дребни и междинни предприятия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР