Продължава набирането на средства, които трябват да помогнат в битката

...
Продължава набирането на средства, които трябват да помогнат в битката
Коментари Харесай

Зов за помощ: Продължава битката за живота на логопеда Мариана Спасова

Продължава набирането на средства, които трябват да оказват помощ в борбата за живота на логопеда Мариана Спасова . Майката на рапъра Кристо отдавна се бори със заболяване, в резултат на тежка форма на ковид . През последните няколко седмици положението ѝ се влошило и тя е била принудена да мине през няколко неверни диагнози и прекачване сред лечебни заведения у нас.

В момента Мариана се лекува в болница в Истанбул от остра миелоидна левкимия М5 . Това се оказа единствената допустима опция, която дава късмет за възстановяване на задравословното ѝ положение .

„ Мариана е необикновен човек с огромно сърце. Освен любяща брачна половинка и майка, тя е един от най-успешните експерти, които се занимават с терапия на заекване. През 23-годишната си кариера в няколко европейски страни, тя е трансформирала радикално живота на повече от 5000 души с тежки форми на заекване, най-вече младежи и деца “ , пишат уредниците на акцията за набиране на средства.

В последните няколко години тя работи върху плана “Bye Bye Stuttering ” за дигитализиране на своята методика, което да даде опция на 80 милиона души по света да преодолеят казуса си със заекването .

„ Майка ми е доста ярък човек. Винаги е слагала моя живот пред нейния. Любовта, която вложи към мен, влагаше и в работата си като логопед “ , съобщи рапърът Кристо и прикани хората помощ.

Кампанията „ Hope for Mariana “ за набиране на средства може да подкрепите или посредством банкова сметка: 

(IBAN):
BG50UBBS80021043538550
Swift Code (BIC):
UBBSBGSFXXXм
Титуляр:
Христо Славчев Балабанов
Основание за заплащане:
За лекуването на Мариана

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР