Продължава миенето на зони от улици в квартали на пет

...
Продължава миенето на зони от улици в квартали на пет
Коментари Харесай

Продължава миенето на улици в квартали на пет столични района


Продължава миенето на зони от улици в квартали на пет столични региона, оповестяват от пресцентъра на Столична община.

Mиене на зони от съществени улици и булеварди в кварталите ще стартира от 12 август. Миенето ще се извърши поетапно до 3 септември 2019 година

Ще се мият улици и булеварди в регионите „ Красно село “, „ Триадица “, „ Възраждане “, „ Оборище “ и „ Средец “. Екипите, виновни за почистването в града, Столичен инспекторат, отдел „ Пътна полиция “ при Столична дирекция на вътрешните работи и бранш „ Общинска полиция “ и „ Център за градска подвижност “ основават организация.

Предвижда се краткотрайно прекъсване на придвижването в часовете от 07:30 ч. до 16:30 ч. на улиците, които ще се мият, по авансово разгласен график. В съответните дни избрани за миене ще се закрива (частично или цялостно) сектори от зоните за платено паркиране „ Синя “ и „ Зелена “ зона или „ Служебен абонамент “.

Графиците за миенето на улиците могат се видят на уеб страницата на Столичен инспекторат в рубриките: „ Графици “ и „ Миене “. Информация може да се получи и в Оперативния център на Столичен инспекторат. Напомняме на водачите да не оставят колите си на улиците, които ще се мият. Ако има водачи на моторни-превозни средства, които не са научили, че би трябвало да реалокират колите си от зоната, която ще се почиства, колите ще бъдат преместени в близки директни. За новото местоположение на автомобила може де се получи информация на тел: 0700 13 233.

На 12 август ще стартира миене с автоцистерна в „ Красно село “ на зоната от улици и булеварди от: бул. "Генерал М.Д.Скобелев " от бул. "Прага " до пл. "Руски монумент ", ул. "Св.Иван Рилски " от бул. "Генерал М.Д.Скобелев " до бул. "Христо Ботев ", ул. "Люлин планина " от бул. "Генерал М.Д.Скобелев " до ул. "20-ти Април ", ул. "Лайош Кошут " от бул. "Генерал М.Д.Скобелев " до бул. "Христо Ботев ", ул. "20-ти Април " от бул. "Христо Ботев " до бул. "Македония ", ул. "Ивайло " от бул. "Христо Ботев " до бул. "Македония ", бул. "Христо Ботев " от бул. "Генерал М.Д.Скобелев " до бул. "Македония ", бул. "Македония "- нечетни номера от пл. "Руски монумент " до бул. "Христо Ботев ". Повече информация е оповестена на уеб страницата на Столичния инспекторат.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР