Продължава миенето и дезинфекцията в столицата, съобщава на сайта си

...
Продължава миенето и дезинфекцията в столицата, съобщава на сайта си
Коментари Харесай

Продължава миенето и дезинфекцията в столицата

Продължава миенето и дезинфекцията в столицата, оповестява на уеб страницата си Столичният инспекторат.

Днес се прави миене с стерилизация в регионите Красно село, Изгрев, Слатина, Младост, Надежда, Красна поляна, Люлин, Илинден, Кремиковци /с. Г. Богров, с. Д. Богров, с. Желява/. Третиране на съдове за битови боклуци се прави във всички региони на столицата, спирки и улични кошчета. В регионите Триадица и Искър, компаниите, които дават отговор за разделното събиране на боклуци не престават да правят миене и стерилизация на цветните контейнери.

Днес в ж.к. " Филиповци " се прави щателна стерилизация на рискови места пред магазини, спирки на градския превоз, както и на трите КПП- та. С цел да не се позволява задържане на боклуци се прави всекидневно транспортиране на едрогабаритните такива, регулярно се вършат оборки на пространствата към пропускателните пунктове и публичните места. Стриктно се съблюдава графикът на сметоизвозване.

Инспекторите сформираха акт на строител в регион Витоша във вилна зона Симеоново. Строителят е позволил да разположи строителни материали, химическа тоалетна, будка за защита на социална повърхност без разрешителни документи. Контролът продължава на територията на столицата, оповестяват от инспектората.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР