Продължава кръгът от разговори за Бюджет 2023, инициирани от БСП.

...
Продължава кръгът от разговори за Бюджет 2023, инициирани от БСП.
Коментари Харесай

Парите в хазната: ГЕРБ и БСП на разговори за бюджета


Продължава кръгът от диалози за Бюджет 2023, инициирани от Българска социалистическа партия. Днес социалистите се срещат с представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

" От ГЕРБ смятате, че е добре да се продължи Закона за бюджета от 2022 година и за 2023 година Ние сме срещу, тъй като за нас това значи замразени обществени заплащания и замразена минимална работна заплата. Ние бихме желали да внесем бюджет с нови обществени оферти. " Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на срещата.

" Тези оферти ще са съобразени с макроикономическата конюнктура и стабилността на страната. Както и господин Борисов сподели, " ще приемем и обществения пакет на Българска социалистическа партия ". Нека приказваме отговорно какво е допустимо и какво не. Смятаме, че беше добре служебният кабинет да внесе нов бюджет, само че щом не го прави, сме подготвени да обсъдим дружно второ четене на този закон за удължение на бюджета с нови точки, да вземем за пример в обществената сфера ", добави водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР