Продължава каналджийството от Турция, през България и Сърбия, до западните

...
Продължава каналджийството от Турция, през България и Сърбия, до западните
Коментари Харесай

Между две и три хиляди евро: Цената на каналджиите за един мигрант


„ Продължава каналджийството от Турция, през България и Сърбия, до западните страни. След като престоят несъмнено време в България, мигрантите от Турция биват прекарани до сръбската граница, там отговорникът за мигрантите от българска страна се обажда на сръбския отговорник и там те биват поети от прилежащата ни страна. Тарифата, която се заплаща за трафикирането на един мигрант е от порядъка сред 2 000 и 3000 евро, оферират се и така нататък ВИП услуги, когато се изпращат 5, 6 мигранти, за които сумата стига до 10 000 евро. “

Това съобщи Сийка Милева, представител на основния прокурор, по отношение на взаимна интервенция на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи за противопоставяне на незаконната миграция, оповестява БГНЕС.

„ Операцията, която започнахме през вчерашния ден е единствено част от координираната работа с прокуратурата. Досега общо 7 019 са тестваните хора, а 624 са тестваните адреси “, прецизира Станимир Станев, заместник- основен секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР