Продължава кампанията за предстоящите на 2 октомври извънредни парламентарни избори

...
Продължава кампанията за предстоящите на 2 октомври извънредни парламентарни избори
Коментари Харесай

Николай Нанков: Хората искат да се върнем

Продължава акцията за идните на 2 октомври изключителни парламентарни избори в Ловешко. Водачът на листата на ГЕРБ-СДС и някогашен районен министър Николай Нанков дружно с други претенденти от обединението посетиха село Радювене и ловешкия квартал „ Гозница “.

„ Село Радювене отбелязва през днешния ден своя празник. Заедно с претендентите от листата на ГЕРБ-СДС за област Ловеч Георг Георгиев, Иван Миховски, Петя Димитрова, Христо Николов и Любомир Банчев отидохме да поздравим хората там. И въпреки да е специфичен ден, те приказват за проблемите си – инфлацията, растящите цени на артикули и услуги. Парите не им стигат. Каквото е направено до момента, е било при ръководството на ГЕРБ, през последните близо две години – нищо. И тук говорихме за пенсиите, не чух и не видях един удовлетворен от нарастването, с което се хвалят съперниците ни по през целия ден. Подписваме се, споделят хората, сякаш за повече, а в магазина купуваме за 50 лева това, което преди година-две купувахме за 20 лева Цените всеки ден летят, добре че в дворовете има по нещо, отгледано от нас, “ написа Нанков във Facebook.

„ Не имат вяра в Радювене към този момент на обещания. Но се надяват, че може да се реализира непоклатимост в страната, в случай че всички партии не помнят алените си линии. Иначе апетит и мраз ни чака, а този филм към този момент сме го гледали преди години, споделиха ни още те. И тук ни пожелаха победа с Номер24, тъй като е значимо за страната и народа ни “, показа Нанков.

„ Какво се случва в страната, за какво стана по този начин, че не смеем да влезем в магазин, непрестанно се тревожим за галопиращите сметки! Само рецесии и проблеми, и празни приказки по тв приемника. С тези думи ни посрещнаха жителите на ловешкия квартал „ Гозница “. Бяхме при тях дружно с моя сътрудник и другар Георг Георгиев, както и с другите претенденти от нашата листа “, показа Нанков след диалозите с хората в квартала.

„ Радват се на физкултурния салон в учебното заведение, на напълно ремонтирания блок, трансфорат в обществени жилища, на водородната апаратура, която взема решение част от отоплението за децата, на обновената детска градина. Все планове, случили се по времето на ГЕРБ и финансирани с европейски средства или държавни дотации. Вече обаче не се приказва за планове, които да подобрят живота на хората. Говори се за пенсиите, с които в този момент хората си купуват доста по-малко артикули отпреди 2 години, приказва се за цените на тока, на пелетите, на дизела, които отопляват детската градина и предпазените жилища. От общината са обезпокоени, че проблемите пред тях са доста повече, в сравнение с опциите за решения. Промяната не ни донесе нищо хубаво, в противен случай, връщайте се и оправяйте този безпорядък, че не се устоя, чухме от локалните “, показа още някогашният районен министър.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР