Продължава кампанията за набиране на средства в помощ на Детската

...
Продължава кампанията за набиране на средства в помощ на Детската
Коментари Харесай

Събират средства за Детската онкохематология с...

Продължава акцията за набиране на средства в помощ на Детската онкохематология към УМБАЛ „ Свети Георги ” Пловдив. Това оповестиха уредниците от община Пловдив - дирекция „ Спорт и юношески действия ” взаимно с Ангелина Маркова, Веселина Михайловска, Ценка Прейс и Асоциацията на студентите по медицина.

Каузата ще бъде подкрепена посредством спортната самодейност за дребни и огромни под мотото „ Моето сърце е съпричастно...а твоето? ”. Тя ще се организира на 15-и септември (неделя) от 09:30 до 13:00 часа на Гребната база. Събитието е част от интернационална самодейност, стартирала през 2011г. в гр. Кьолн, Германия, и обиколила няколко страни и градове в България. Идеята е на младата българка Ангелина Маркова, която взема решение в дребното си свободно време и забързано всекидневие да приобщи от ден на ден хора към концепцията посредством спорта да се извърши и едно положително дело.

Мероприятието се организира под формата на благотворително тичане за запалянковците, обичащи дейния метод на живот. Всеки може да вземе интензивно присъединяване в програмата, без да има потребност от наложителна предварителна регистрация. За тези от участниците, които поддържат идеята с принос в дарителската кутия, ще получат особено направено сърце – лепенка в символ на своята съпричастност.

Програмата тази година включва танци, занимания с аниматор и магьосник за най – дребните и музика. Стартът със загрявка ще бъде даден тъкмо в 10 часа, а незабавно по-късно събитието ще продължи с увлекателна стратегия за децата и техните родители. Екипът от доброволци и тази година се е постарал да приготви занимателна стратегия, включваща спорт – за дребни и огромни. Пухеният терапевт – бобтейлът Мон, още веднъж е поканен, с цел да се причисли към веселбата, а незабавно след нея в 11:30 ще бъде даден стартът на 5 километровата права.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР