Продължава кампанията Аспарухово - дари надежда за събиране на помощи

...
Продължава кампанията Аспарухово - дари надежда за събиране на помощи
Коментари Харесай

Продължава кампанията Аспарухово - дари надежда

Продължава акцията " Аспарухово - подари вяра " за събиране на помощи на потърпевшите от наводненията в Бургаска област. Тя е проведена от поданици на варненския квартал, които преди три години претърпяха същото водно злополучие. Тогава хората от цяла България им помогнаха да стъпят на краката си в най-трудните за тях дни. В Аспарухово в този момент също се провеждат групи от доброволци, които да отидат и да оказват помощ на потърпевшите там.


Жители на варненския квартал " Аспарухово " се провеждат незабавно след нещастието в Бургаско и стартират да събират помощи за потърпевшите от наводнението. Даренията се одобряват в пункта на улица " Пейчинович " номер 2.
Албена Маринова, уредник на акцията: Много се надявахме, че в случай, че ние три години по-рано бяхме навръх този стадий и цяла България беше тука, в този момент Аспарухово да е толкоз незаинтересовано, някак си необичайно е.
Организаторите си изясняват дребното дарения с недоверието на хората към сходни акции.
Албена Маринова, уредник на акцията: Къде отиват средствата им, къде отиват продуктите, които са решили да дарят, да оказват помощ, техниката, облеклата, тъй като всеобщо се злоупотребява и е разбираемо да са толкоз скептично настроени.
Пари в тази акция не се одобряват. Най-важно е на потърпевшите да им бъдат доставени електрически уреди и дезинфекциращи препарати. Хората от Аспарухово обезпечават превоза.
Мария Георгиева, уредник на акцията: Радиатори, печки, хладилници, най-различни електроуреди, с които първоначално да посрещнат потребностите, имат потребност от кревати, завивки, облекла, нещо, което да могат да употребяват на момента, по-късно към този момент хранителни артикули.
Кампанията " Аспарухово - подари вяра ", за подкрепяне на потърпевшите от наводненията в Бургаско, продължава до този петък, когато събраните дарения ще бъдат траспортирани и персонално предадени на нуждаещите сe.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР