Продължава кадруването в едва започналия да работи служебен кабинет.След шоуто

...
Продължава кадруването в едва започналия да работи служебен кабинет.След шоуто
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: кадрувай и владей

Продължава кадруването в едвам почналия да работи длъжностен кабинет.

След " шоуто " с външния министър часове по-рано, през днешния ден Димитър Главчев изиска министърът на земеделието Кирил Вътев да бъде заменен с изпълнителния шеф на Държавен фонд " Земеделие " Георги Тахов. 

Паралелно с това не престават уволненията и назначенията на зам.-министри. Сред тях измененията чет нямат.

А шоуто през днешния ден принадлежеше на някогашния основен прокурор Иван Гешев, изрекъл куп атрактивни думи в Народното събрание на чуване на комисията за Нотариуса.

Това не е до смешка, а до горест и тежки изводи за обществото ни - оскверниха гроба на патриарх Неофит в столичния митрополитски храм " Св. Неделя ".

А Камарата на представителите на щасткия Конгрес ще раздели в два законопроекта военна помощ за Украйна и Израел.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР