Продължава издирването на Стоян Зайков, разширяваме периметъра на претърсване. Това

...
Продължава издирването на Стоян Зайков, разширяваме периметъра на претърсване. Това
Коментари Харесай

Разширяват периметъра на претърсване при издирването на Стоян Зайков

Продължава издирването на Стоян Зайков, разширяваме периметъра на претършуване. Това сподели на брифинг министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Сигурността в действителност е скъпо нещо. Но ние сме длъжни да защитим жителите и да издирим причинителя на тежкото закононарушение, съобщи Маринов. Той разясни, че са планувани дейности в разнообразни посоки. Предприехме дейности по отбрана взаимно с прокуратурата на вероятно застрашени лица, които са имали връзки – както фамилни, по този начин и разногласия в предишното, с възможния причинител. Те са евакуирани и не се намират на територията на Костенец, изясни вътрешният министър.

На въпрос дали е станало ясно на кого принадлежи откритото оръжие, Маринов отговори, че експертизите за ДНК профили към момента не престават. Към момента не можем да твърдим, че това е оръжието, с което е осъществено второто ликвидиране, съобщи Маринов, представен от " Фокус ".

Маринов разясни, че се уголемява периметъра на претършуване. Получаваме доста сигнали, които всекидневно ревизираме – от най-различно естество, в това число и такива, които мога да дефинира като злонамерени. Затова желая да прикани да не се пускат злонамерени сигнали, сподели още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР