Продължава издирването на Сашко от Перник, от когото все още

...
Продължава издирването на Сашко от Перник, от когото все още
Коментари Харесай

Ето къде може да се намира издирваният Сашко от Перник

Продължава издирването на Сашко от Перник, от който към момента няма диря. Хора, които още от нощес претърсват из града и покрайнината, непрекъснато обменят информация за обходените региони. В издирването се включи хеликоптер, дрон и доста доброволци.

Логично съмнение къде може да се намира детето, което страда от тежка форма на аутизъм направи Христиана Делчева-Манолова от Перник. Тя показа и последните данни за обстановката. Ето какво написа тя:

" В момента съм на пункта на Профилакториума. Информацията е настояща и достоверна от виновните лица по търсенето:

1. Говорено е със експерта, който работи с детето. Според него то е в радиус 1-2 км от мястото, където е изчезнало (именно при Профилакториума).

2. Според поведенческите модели на детето най-вероятно се е свило до някое дърво, облегнато на нещо (за да усеща подкрепа).

3. Не би реагирало на крясъци. Трябва просто да се оглежда за него на всички места.

4. Намерената играчка НЕ Е на детето.

5. Доброволците да идват тук за информация и ориентиране. "

" Не единствено в града, би трябвало и в близките села да се търси. Веднъж бе открит на 15 км. от Перник, " пишат други.

" Цяла вечер с бащата и полиция са обикаляни и близките села, само че допускам не може да се обхване всяко място и са нужни повече хора и повече хора да знаят, " разясняват още доброволци.

Във фейсбук групата „ Да намерим Сашко ” интернет потребителка твърди, че е открита играчката, с която момчето е било по време на изгубването.

„ Целия град е на крайници, за жалост няма информация за Сашко... Единствено са намерили играчката на дребния, която е била с него ”, написа тя.

Жената разполага с информацията от сътрудник на брачна половинка си, който цяла нощ е взел участие в издирването на момчето.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР