Продължава издирването на изчезналата в четвъртък 17-годишна ученичка Ивана Георгиева

...
Продължава издирването на изчезналата в четвъртък 17-годишна ученичка Ивана Георгиева
Коментари Харесай

Без следа от изчезналата ученичка

Продължава издирването на изчезналата в четвъртък 17-годишна ученичка Ивана Георгиева в Дупница и региона, удостовери за БНР кметът на града Първан Дангов. Вчера в интервенцията се включиха над 200 служители на реда, жандармерия, планински спасители, доброволци.

В интервенцията се употребяват следови кучета, дронове, термокамери. Претърсен е целият регион в града, околните села Пиперево, Баланово, Блажиево, около коритото на река Джерман с километри.

Засега няма резултат. Периметърът на акцията се уголемява.

Намерени са единствено якето на момичето до тунела на основен път Е-79 и мобилния му телефон, оставен в учебното заведение – някогашният тютюнев колеж в Дупница. „ От 6.00 отново интервенцията започва. Няма резултат “, сподели кметът Първан Дангов.

Според мнения в обществените мрежи Ивана Георгиева е била подлагана редовно на тормоз от съучениците в класа ѝ.

Това обяснила майка ѝ, която в този момент съжалява, че фамилията не е подхванало по-рано ограничения Ивана да бъде преместена в друго учебно заведение, както фамилията възнамерявало да направи от известно време насам.

„ Благодарни сме на хората, които търсят детето ни. Дано го намерят. Моля се на Господ “. Това сподели пред кореспонденти бащата на изчезналата Ивана.

„ Не знам къде да вървя, къде да я диря. Изчезна последните един-два часа, преди да свърши учебно заведение. Имаше проблеми със съучениците си. Нека първо се откри детето ни, по-късно ще приказваме “, сподели още бащата. Майката на момичето споделя, че тя е преносима, обичала да се разхожда, само че е нямала другари. Никъде не е отивала без телефона си. „ Била си купила „ Парацетамол “, тъй като настинала, направена ѝ е забележка за какво го пие. Оставя си раницата, дружно с телефона в учебното заведение и споделя – „ Мама ще пристигна след това да ми вземе багажа “, описа още майката на Ивана.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР