Продължава издирването на 75-годишната Стефка Василева Костова от Шумен. Припомняме,

...
Продължава издирването на 75-годишната Стефка Василева Костова от Шумен. Припомняме,
Коментари Харесай

Баба Стефка от Шумен е в неизвестност, полицията моли гражданите за съдействие!

 Продължава издирването на 75-годишната Стефка Василева Костова от Шумен. Припомняме, че дамата беше оповестена за търсене от нейни близки на 6 юли. Обходени от полицейски чиновници са пътища, туристически направления и пресечени местности в региона на Шуменското плато край монумент Създатели на българската страна.

Днес и през вчерашния ден в издирването с изключение на криминалисти от регионалната дирекция и полицейското ръководство в града и униформени чиновници са включени чиновници от бранш " Специализирани тактически дейности ".

В региона на осведомителния център на паметника и местата за отдих и с заведенията са разпитани всички хора дали да я виждали. Последно е била видяна на скочището на парапланеристите източно от паметника. Характерно е че е била обута с червени хавлиени чорапи, и тъмни чехли вид домашни,с мрачен чеп и е носила черно яке в ръката си. Жената няма родственици,при които може да отиде в града. Получени и тествани са няколко сигнала, само че резултат все още няма.

Молим всички още веднъж в случай че виждат жена с такова изложение да се свържат с телефон 112 или близкото полицейско ръководство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР