Продължава издирването на 43-годишния Стоян Георгиев Зайков, известен с прякора

...
Продължава издирването на 43-годишния Стоян Георгиев Зайков, известен с прякора
Коментари Харесай

МВР издирва убиеца на 38-годишна жена

Продължава издирването на 43-годишния Стоян Георгиев Зайков, прочут с прякора Чане, заяви Министерство на вътрешните работи.

Той е обвинен за убийството на 38-годишната му брачна половинка Милена в Костенецстанало в петък сутринта.

Жертвата е Милена Шишкова беше открита с огнестрелни рани в главата покрай къщата, в която живее с 15-годишния си наследник.Убитата жена е имала фризьорски салон и траурна агенцияв Костенец. Живеела на брачен начала със Стоян Зайков. То информация на Министерство на вътрешните работи обвиненият има няколко престъпни регистрации и е лежал в пандиза за обири.

В петък сутринта сестрата на убитата Милена отишла до дома ѝ, откакто тя не отговаряла на телефона си. В къщата обаче попаднала на кървави следи и незабавно подала сигнал в полицията. Пристигналите на място криминалисти разкрили мъртвата жена на полянка край улицата, на метри от вкъщи ѝ. Установено е, че тя е с огнестрелни рави в главата. Оръжието не е открито, само че по първични данни патроните са 22-ри диаметър.

Стоян Зайков и Милена Шишкова живеели на брачен начала, само че в последните две години се разделяли и събирали. Преди кървавия случай мъжът живеел в друга къщав Костенец. Той ревнувал женаси, написа " 24 часа ". Не е ясно обаче дали тя е имала връзка.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР