Продължава издирването на 31-годишната жена и 8-месечното й бебе, изчезнали

...
Продължава издирването на 31-годишната жена и 8-месечното й бебе, изчезнали
Коментари Харесай

Продължава издирването на майката с 8-месечно бебе, изчезнали в Дунав

Продължава издирването на 31-годишната жена и 8-месечното й бебе, изчезнали в Дунав, край Силистра, в събота. Тогава вечерта, към 20,30 часа разхождаш се в Дунавския парк силистренец избавя 7-годишно момче от удавяне. Оказва се, че някъде във водата са майка му и сестричката му.

56-годишният мъж разхождал кучето си, когато забелязал бедстващото дете. Той навлязъл във водите на реката и достигнал момчето, а благодарение на различен мъж двамата били изтеглени на брега.

Детето разказало, че в реката влезнали дружно, уплашило се и почнало да вика. Успяло да се задържи за някакви клони.

Жената е от село Правда, Дуловска община – Айшегюл. Наскоро се завърнала от Германия, където били дружно цялото семейство. Мъжът й останал там. Съпругът й бил от прилежащо село – Руйно. Като се оженили тя отишла да живее при него. После си купили къща в общинския център Дулово. Хора от селото не са чували да са имали някакви проблеми или тя да е страдала от психическо заболяване, с цел да предприеме сходно самоубийствено деяние. Но и мъчно могат да одобряват, че е просто случай.

В обществените мрежи се срещат догатки, че е допустимо да е следродилна меланхолия.

До Силистра стигнала с такси.

Преди ден силистренци пътуващи постоянно с ферибота до отсрещния румънски град Кълъраш разясниха, трупът на дамата бил изплувал.

Все още обаче публична информация за това няма. Румънските гранични управляващи са известени и имат изложение на търсените, а български катер на граничните управляващи продължава издирването. Бреговата защита също прави обход. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР