Продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник. Момчето изчезна на

...
Продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник. Момчето изчезна на
Коментари Харесай

Пълна мобилизация за издирването на Сашко

Продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник. Момчето изчезна на 11 ноември и от този момент няма диря от него. Вчера бащата - Александър Цветaнов, разгласи премия от 100 000 лв. за този, който откри детето.

Мобилизирани са чиновници на Община Перник в днешната акция по издирването на Александър, заяви на Българска телеграфна агенция кметът Станислав Владимиров. Работещи в общинско дружество " Флор " с резачки и храсторези вършат просеки към труднодостъпни места в планината Голо бърдо.

Осигурена е храна и вода за доброволците. Всички, пристигнали в съботната заран, бяха инструктирани от управлението на щаба по издирването, заяви Българска телеграфна агенция.

Кметът прикани доброволците да са добре екипирани поради метеорологичната конюнктура. Теренът, в който тече издирвателната акция, сега е хлъзгав и влажен. Владимиров моли доброволците да координират дейностите си с полицията. Органите на реда ще ги насочват кои планински елементи би трябвало да бъдат обходени.

Още през вчерашния ден Министерство на вътрешните работи разгласи, че ще се позволяват на място единствено добре екипирани доброволци. Продължават дейните оперативно-издирвателни дейности по търсенето на Александър. Проверяват се нови труднодостъпни места, като се употребява профилирана техника и машини. Търсят се нови очевидци и очевидци, които биха дали информация за детето.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР