Продължава драмата с пребитата майка на съпругата на кмета на

...
Продължава драмата с пребитата майка на съпругата на кмета на
Коментари Харесай

Тъщата на кмета на Цалапица: Счупено ребро и ключица не са от падане по стълбите!

Продължава драмата с пребитата майка на брачната половинка на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов. Ваня Костадинова към момента е в болнично заведение, откъдето разгласява постове в групата на селото „ ВСИЧКИ ОТ ЦАЛАПИЦА В ЕДНА ГРУПА “. В последната обява тя демонстрира родителите на Данаилов, които упреква за нанесения й побой, довел я до безсъзнание, както и оспорва техни изказвания, че е паднала по стълбите.
Прочетете още
Припомняме, че Ваня Костадинова описа пред медията ни, че мотив за побоя е невярност на шурей й. Стана ясно, че брачната половинка на кмета на селото Христина го е проследила посредством GPS устройство и го е хванала в крачка с малолетно момиче от селото. След като Ваня схваща за случилото се, тя отива да търси сметка от родителите на Данаилов, които след диалог са и нанесли побой, а дамата е със междинна телесна щета. Пред медията ни кметът отхвърли да е изневерявал, а след заложен от наш кореспондент въпрос дали момичето, с което го е направил е било малолетно, той отговори „ не, не беше малолетна, само че не съм изневерявал “.

Родителите на Данаилов обаче твърдо отхвърлят да са нанасяли побой над Ваня Костадинова, като настояват, че е паднала по стълбите. След като схваща изказванията им Костадинова разгласява в групата на селото информация, че изказванията им са неуместни, защото дома им е едноетажен, а стъпалата са две на брой.

„ В ляво на фотографията, огромният мъж, е индивида, който ме преби съвсем до безсъзнание. До него е синът му, който му оказа помощ да ме завлекат до контейнера за отпадък пред къщата им, а дамата е Златка, „ майка, предана брачна половинка и учителка в ПГТ " Асен Златаров " – Пловдив “, тази жена от самото начало се забавляваше, толерираше експанзията на брачна половинка си и не спираше да ме наскърбява.



Родителите и братът на Ивайло Данаилов

 

Споделям и фотоси в настоящето ми здравословно положение от болничното заведение. Все още под наблюдаване и огромна заплаха. Тези тримата настояват, че съм паднала по стълбите на къщата им, тази къща е единствено с две дребни стъпала, тя е на един етаж, а аз съм със междинна телесна щета. Е в този момент дано кмета да каже има ли сестра или не? “, написа Ваня Костадинова след пост, оповестен във фейсбук страницата на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов, който гласеше:



„ Искам обществено да покажа хората предизвикали травмите на сестра ми, за които излезе обява, че е " паднала по стълбите ". Нека всички видят огромния мъж, който даже няма смелостта да си признае и поеме отговорност за постъпката си. Показвам лицето му, с цел да не остане прикрито! Показвам очевидните травми от „ рухване " водещи до счупена ключица и ребро, с заплаха да прободе белият дроб “, написа пък братът на потърпевшата Ваня.

Припомняме, че по случая към този момент има формирано досъдебно произвеждане в Районна прокуратура.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР